cruising-gran-canaria

cruising gran canaria

Cruisen op Gran Canaria de beste hotspots

Overdag wordt bijna al het cruisen gedaan op het strand, in de Maspalomas duinen of bij de  zwembaden  van een van de gay-only-complexen.

Het belangrijkste gay-strand is het homostrand zijn met bar nummer 7, om er te komen is om te voet van de hoofdstraat in Playa del Ingles “Avenida Tirajana” te lopen.

Daar zie je een “Riu Hotel” met een boog waar je vanaf de straat doorheen kunt lopen om het begin van de duinen te bereiken.

Volg de hoofdstroom van mensen om bij het homostrand te komen of ga een stukje naar rechts richting de struiken voor wat serieuzere cruises.

Houd er alstublieft rekening mee dat de duinen het wildleven herbergen, inclusief een inheemse hagedisras dat zich zal verslikken op plastic en rubber weggegooid, dus breng je afval mee terug, bedankt!

Maspalomas Dunas

Maspalomas Gay Beach

Een andere optie is om naar een van de gay-only-vakantie-complexen te gaan, en om uur of drie bij het zwembad en faciliteiten door te brengen.

Het maakt niet uit of je daar niet verblijft, want iedereen zal bezoekers verwelkomen als je een paar euro wilt uitgeven aan de bar bij het zwembad.

De beroemde duinen

Vaak is er een leuke sfeer en leuke jongens om elkaar te ontmoeten.

Als je iets subtielers en meer ontspannen wilt, is een andere optie als je een huurauto hebt, om naar een van de meer afgelegen natuurlijke stranden aan de kust tussen Meloneras en Arguineguin te gaan.

Aanbieding van de week

Plattegrond cruise gebieden

Dit zijn de homostranden, maar tijdens de week en weekeinden kan je meestal wat cruisen of gewoon door op het strand te lopen.

Hetero’s cruisen hier ook, maar doen dat meer in het gebied tussen het naaktstrand en Meloneras

Het cruise wandelgebied in de duinen van Maspalomas is een groot, zeer groot gebied en het is onmogelijk om het hier te definiëren.
Maar het hoofdgebied om te gaan cruisen is gericht op het gebied met veel struiken en bossages.

De beste manier om het te vinden: wandel onder door de boog van Hotel Riu Palace Maspalomas en ga de duinen in en sla een beetje rechtsaf.
Volg gewoon de paden waar iedereen loopt het is er altijd druk.

Je kunt ook beginnen bij het Gay Beach en naar de duinen lopen! Dan is het niet moeilijk om het hoofdgebied te vinden. Veel plezier en doe alles wel safe.


Yumbo

Bekijk de pagina van de Yumbo >

TIP: Coco Loco bar dansen en swingen tot in de late uurtjes…

Bars >> Bekijk ze allemaal hier…

Coco-Loco-Yumbo-Gran_Canaria

Met terrassen in de openlucht zijn een geweldige manier om oogcontact te maken of er is genoeg met donkere kamers om andere soorten contact te maken.

Cruise

Constructie, Mykonos, Mantrix , The Block, The Cellar, Bunker, Kings Club zijn een paar namen van plaatsen waar je graag zou willen cruisen.  Allemaal hebben ze donkere kamers. 

Sauna

Er is ook een sauna op de 4e verdieping, dagelijks geopend van 16.00 tot 02.00 uur, erg druk als het weer de hele dag slecht is geweest.

De weg rond de Yumbo >>

in het bijzonder in de buurt van het toeristeninformatiecentrum, is ‘s nachts nogal cruisy, vooral’ s avonds laat vanaf ongeveer 2 uur ‘s nachts.

Boek een (last minute) hotel in de omgeving van de Yumbo >

Weg van de Yumbo >> ‘s nachts is de enige plaats in de buurt van de duinen langs de golfbaan. Je hebt hiervoor een huurauto >> nodig om er te komen, want er zijn geen taxi’s, vooral niet terug.

Rijd langs de golfbaan (houd de koers aan uw rechterhand). Rij rechtdoor tot de weg doodloopt. 

Er zijn open poorten die je toegang geven tot de duinen.  Er is ook toegang aan de andere kant.

Darkrooms

Altijd druk bij darkroom de Bunker

Bunker in de Yumbo waar je uit je dak kan gaan met alles en iedereen

In de omgeving van de Yumbo 

2 straten verder op liggen nog 2 gay darkroom only gay clubs die zeker de moeite waard zijn!

Reds 

Met elke avond een drescode bv. sport, leder, fetisj, naakt met 2 verdiepingen aan darkrooms Avda de Tirajana 17 (naast apotheek) website >>

Zoo Mens Bar

Grote gay cruising club, verdeeld over twee verdiepingen. Dresscode: naakt, ondergoed en fetisj. Avda de Tirajana  website >>


Hier >> vindt je de laatste gay map plattegrond >> van Playa del Ingles en uitgaans gelegenheden.

Deel het met je vrienden…