cruising-gran-canaria

Cruising in Gran Canaria

You can see the English page here >

Zoek je een vakantie? bekijk alle zon en strand vakanties >

Duinen-maspalomas-zee-man

Cruisen op Gran Canaria de beste hotspots

Overdag wordt bijna al het cruisen gedaan op het strand, in de Maspalomas duinen of bij de  zwembaden  van een van de gay-only-complexen.

Volop cruisen

Het belangrijkste gay-strand is het homostrand zijn met bar nummer 7, om er te komen is om te voet van de hoofdstraat in Playa del Ingles “Avenida Tirajana” te lopen.
Daar zie je een “Riu Hotel” met een boog waar je vanaf de straat doorheen kunt lopen om het begin van de duinen te bereiken.

Volg de hoofdstroom van mensen om bij het homostrand te komen of ga een stukje naar rechts richting de struiken voor wat serieuzere cruises.

Maspalomas Dunas

Maspalomas Gay Beach

Eeuwen oud

Cruise op elk moment tussen zonsopgang en zonsondergang – pas op dat u daar niet vast komt te zitten in het donker. De duinen zijn een 404 hectare groot gebied van de gemeente San Bartolomé de Tirajana en worden sinds 1987 beschermd als natuurreservaat. Ze werden gevormd door zand van de bodem van de oceaan, tijdens de laatste ijstijd , toen de wind het zand naar de kust van het eiland blies.

Met al deze geschiedenis in het achterhoofd… 

Is er een leuke sfeer en zijn er heel veel leuke jongens om elkaar te ontmoeten.

De cruise gebieden

Dit zijn de homostranden, maar tijdens de week en weekeinden kan je meestal wat cruisen of gewoon door op het strand te lopen.

Hetero’s cruisen hier ook, maar doen dat meer in het gebied tussen het naaktstrand en Meloneras

Het cruise wandelgebied in de duinen van Maspalomas is een groot, zeer groot gebied en het is onmogelijk om het hier te definiëren.
Maar het hoofdgebied om te gaan cruisen is gericht op het gebied met veel struiken en bossages.

De beste manier om het te vinden: wandel onder door de boog van RIU Palace Maspalomas in Playa Del Ingles en ga de duinen in en sla een beetje rechtsaf.
Volg gewoon de paden waar iedereen loopt het is er altijd druk.

Je kunt ook beginnen bij het Gay Beach en naar de duinen lopen!

Dan is het niet moeilijk om het hoofdgebied te vinden.

Update: De duinen zij al meer afgeschermd en minder toegankelijk. Het cruise gebied heeft zich wat verplaatst naar de ingang van de kamelen tour door de duinen.

NB. Houd er alstublieft rekening mee dat de duinen het wildleven herbergen, inclusief een inheemse hagedis ras dat zich zal verslikken op plastic en rubber weggegooid, dus breng je afval mee terug, bedankt!

Veel plezier en doe alles wel safe.

Vlak bij de beroemde duinen

Meer subtieler

Als je iets subtielers en meer ontspannen wilt, is een andere optie als je een huurauto hebt, om naar een van de meer afgelegen natuurlijke stranden aan de kust tussen Meloneras en Arguineguin te gaan.

Bij de gay only hotels

Een andere optie is om naar een van de gay-only-vakantie-complexen te gaan, en om uur of drie bij het zwembad en faciliteiten door te brengen.

Het maakt niet uit of je daar niet verblijft, want iedereen zal bezoekers verwelkomen als je een paar euro wilt uitgeven aan de bar bij het zwembad heb je een middag vol plezier om nooit te vergeten!

In de omgeving van de Yumbo 

2 straten verder op liggen nog meer darkroom only gay clubs die zeker de moeite waard zijn!

 

The Hole Cruising Bar

Maspalomas nieuwste en grootste gay cruisebar voor mannen op twee verdiepingen. Discreet gelegen aan de achterzijde van CC Jardin del Sol, op slechts 7 minuten lopen van het Yumbo Centre. De club verwelkomt alle fetisjen en interesses in een veilige, schone omgeving. Alles-gaat-cruise-sessie. Kledingvoorschrift elke dag, kijk op hun website voor meer informatie.

Openingstijden

Maandag: 21:00 – 02:00 Dinsdag: 21:00 – 02:00 Woensdag: 21:00 – 02:00 Donderdag: 21:00 – 02:00 Vrijdag: 21:00 – 02:00 Zaterdag: 21:00 – 02:00 Zondag: 21:00 – 02:00

 

Reds 

Met elke avond een drescode bv. sport, leder, fetisj, naakt met 2 verdiepingen aan darkrooms Avda de Tirajana 17 (naast apotheek) website >>

 

Hell Club

Hell Club is een cruiseclub in het Jardin del Sol Centre, op ongeveer 10 minuten lopen van het Yumbo Centre. Je vindt er een speelruimte, cabines en een barruimte.

Openingstijden

Maandag: 22:00 – 03:00 Dinsdag: 22:00 – 03:00 Woensdag: 22:00 – 03:00 Donderdag: 22:00 – 03:00 Vrijdag: 22:00 – 03:00 Zaterdag: 22:00 – 04:00 Zondag: gesloten

Hier >> vindt je de laatste gay map plattegrond >> van Playa del Ingles en uitgaans gelegenheden.

Yumbo

Bekijk de pagina van de Yumbo >

TIP: Coco Loco bar dansen en swingen tot in de late uurtjes…

Bars >> Bekijk ze allemaal hier…

Coco-Loco-Yumbo-Gran_Canaria

Met terrassen in de openlucht zijn een geweldige manier om oogcontact te maken of er is genoeg met donkere kamers om andere soorten contact te maken.

Cruise

Constructie, Mykonos, Mantrix , The Block, The Cellar, Bunker, Kings Club zijn een paar namen van plaatsen waar je graag zou willen cruisen.  Allemaal hebben ze donkere kamers.

Sauna

Er is ook een sauna op de 4e verdieping, dagelijks geopend van 16.00 tot 02.00 uur, erg druk als het weer de hele dag slecht is geweest.

De weg rond de Yumbo >>

in het bijzonder in de buurt van het toeristeninformatiecentrum, is ‘s nachts nogal cruisy, vooral’ s avonds laat vanaf ongeveer 2 uur ‘s nachts.

Boek een (last minute) hotel in de omgeving van de Yumbo >

Weg van de Yumbo >> ‘s nachts is de enige plaats in de buurt van de duinen langs de golfbaan. Je hebt hiervoor een huurauto >> nodig om er te komen, want er zijn geen taxi’s, vooral niet terug.

Rijd langs de golfbaan (houd de koers aan uw rechterhand).

Rij rechtdoor tot de weg doodloopt.

Er zijn open poorten die je toegang geven tot de duinen.  Er is ook toegang aan de andere kant.

 

De beste cruise bars

Strong Contruction *****

Men’s bar is gelegen op de begane grond. Kom genieten met ons elke nacht met de beste muziek video en hete jongens. Ga nieuwe vrienden ontmoeten en bestel je drankje in de Strong Construction bar!

Vaak erg druk maar perfecte sfeer…

Veel jong publiek, grote playrooms, slings, gloryholes en 2 bars

Wil je echt iemand scoren ben je hier aan het goede adres!
Adres: Yumbo begane grond
Openingstijden: Maandag tot zondag van 21:00 tot 04:00 uur en entree incl drankje.

Bunker ***

in de Yumbo waar je los kunt gaan met alles en iedereen,

Met grote open ruimtes en speelse attributen. Een afgeschermd buiten terras om lekker te spelen en uit je dak te gaan

Geliefd bij een breed publiek,  tevens leer en rubber. Entree incl drankje.

Fetish Club NOXON ****

Gelegen in het Yumbo Centrum, NOXON is een van de meest speelse fetisj- en seksclubs in Maspalomas, Gran Canaria.

Het is 130m2, uitgerust met alles van sling en glory hole cabine tot grote groepsbedden, natte ruimte, relax bar en rookruimte

Sinds het zijn deuren opende in 2019, is het de place to be geworden voor degenen die een nacht willen doorbrengen zonder remmingen.

Als je het meeste uit de vakantietijd wilt halen, is NOXON een verplichte halte. Elke avond thema’s en entree incl drankje.

Open: 22:00 tot diep in de nacht Yumbo: 2e verdieping Websitewww.noxonclub.com

NEW: ThefactoryGC *****

THE FACTORY cruising bar Maspalomas is de nieuwe grootste gay sex club in Maspalomas Gran Canaria ca. 400m2 groot. Gezellige sfeer en jong publiek. Hier heb je zo een date…

THE FACTORY is eindelijk open, elke dag 22H-3H, gemaakt door Bruce & Kris van The Hole bekroond als beste fetish locatie, gelegen achter de spar van de YUMBO. Ingang aan het pad naast hotel Neptuno

Onze cruising bar is ruim gesitueerd over twee verdiepingen.

https://www.thefactorygc.com/

Tom’s Cruising Bar ****

Tom’s Cruising Bar opende meer dan 6 jaar geleden haar deuren in Yumbo en biedt een bar voor alleen mannen.

In deze Cruising bar met internationale omgeving vind je mensen van alle leeftijden met wie je kunt genieten van cabines, glory holes, slings, een exclusief gedeelte voor rokers en meer.

Gratis toegang en we zijn open van 22:00 tot 04:00. 2 e verdieping

REDS Club ***

Ave de Tirajana 17, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spain, 35100  Gelegen op ca. 200m. van de Yumbo. Achterzijde bij de taxiplaatsen daar loop je richting de rotonde dan rechts voor bij de Zoo Mens club 

Relatief aardige Gaycruise en fetisjclub nabij het Yumbo Center. REDS Club heeft twee verdiepingen (150 m²), met donkere kamer, cabines, sling, glory holes, rookruimte. en een gezellige bar

Alleen voor volwassenen, ntegenwoordig bezocht door iets ouder publiek, heeft een beetje de glans van een paar jaar geleden verloren.

Elke dinsdag een fetisjfeest. Kijk op de website voor wekelijkse thema’s en kledingvoorschriften.

Toegang 10 € (inclusief 1 drankje) Bekijk de website >

bar, muziek, doolhof, relaxcabines, donkere kamer, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Zoo mens bar ***

Av. de Tirajana, 17, 35100 San Bartolomé de Tirajana

Gezellig drukke Gaycruise en fetisjclub nabij het Yumbo Center. REDS Club heeft twee verdiepingen (200 m²), met donkere kamer, cabines, sling, glory holes, rookruimte. en een gezellige bar

Openingstijden van 22.00 tot 04.00

Toegang 10,- inclusief drankje

Bekijk de website >

Boek een hotel dicht bij de yumbo

Booking.com