Plattegrond Gran Canaria

Plattegrond Gran Canaria

Voor een gedetailleerd beeld van de plattegrond van het eiland Gran Canaria, klikt u op onderstaand tabblad “Plattegrond tonen”.

Klik op de kaart om een plaats te ontdekken… Bekijk het van boven

Gran Canaria

Het mooie eiland Gran Canaria biedt een grote verscheidenheid aan prachtige stranden, vele winkelmogelijkheden, een bruisend nachtleven, heel veel sightseeing en een heerlijk warm klimaat.

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden, een eilandengroep gelegen voor de noordwestkust van Afrika en behorend tot Spanje. Het is het op twee na grootste eiland van de Canarische Eilanden en biedt een prachtig landschap met bergen, valleien, stranden en natuurparken.

Het heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, met sporen van de oude Guanche-cultuur en koloniale architectuur uit de tijd van de Spaanse overheersing.

Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming vanwege het milde klimaat het hele jaar door, het uitgebreide aanbod aan activiteiten en entertainment, en het brede scala aan accommodaties voor verschillende budgetten en voorkeuren.

Sport en cultuur

Het eiland biedt ook tal van mogelijkheden voor watersporten, zoals surfen, duiken en zeilen, en heeft enkele van de beste golfbanen van Europa.

Ga eens kijken in het luxe Meloneras, de populaire badplaats.

Bekijk de eindeloze gouden zand duinen van het strand bij Maspalomas

Ontdek het pittoreske  dorp met mooie straten Porto Mogán of het hippe Playa del Inglés.

Ga eens lekker shoppen in Las Palmas of sightseeing in het binnenland met geweldige bergen …

Je bent er slechts één klik met de muis van verwijderd.

Bekijk alle vakanties >

Geweldige hotels en appartementen

Bekijk het eiland van uit de lucht