Catamaran Gran Canaria

All-Inclusive Catamaran Gran Canaria
Afrikat Catamaran Gran Canaria – zoveel meer dan een boottocht, wij zijn de ultieme vakantie-ervaring.

Gevestigd in Puerto Rico, Gran Canaria, Afrikat is een geweldige manier om tijd door te brengen op de Atlantische Oceaan.

Nieuw gebouwd in 2017, Afrikat 69 biedt een ruim en luxe zonnedek, hoofddek met interieur salon en bar, zwemmen toegang zonnedek en een indrukwekkende fly-bridge zonnedek en is rolstoeltoegankelijk.

De all inclusive catamaran activiteit is inclusief een gratis retour bustransfer (gebied afhankelijk), eten, drinken (sangria, bier, frisdranken, sappen, koffie en water) en heerlijke cocktails tegen gereduceerd tarief, speedboot rit met onze kapitein, watersporten met korting (jetski, parasailing & donut rit) en natuurlijk heel veel plezier voor alle leeftijden!

Afrikat boot Gran Canaria

Wat mag je verwachten


Sluit je aan bij een geweldige en vriendelijke bemanning en wordt verwelkomd aan boord van de bekroonde Afrikat Catamaran.

Deze ervaring geeft u gegarandeerd een welverdiende ontspannen en leuke sfeer aan boord. Vertrekkend van Puerto Base, in Playa de Puerto Rico, krijgt u de kans om te genieten van indrukwekkende uitzichten terwijl we langs de kustlijn van het zuidwesten van Gran Canaria cruisen, genietend van het mooie weer richting een kalme kristalheldere baai genaamd “El Perchel”.

Op deze plek zal het anker vallen en kunt u een duik nemen voor een verfrissende duik en snorkelstop (alleen snorkelmaskers aanwezig), in het kristalheldere water tussen het prachtige onderwaterleven.Als u nog steeds hunkert naar plezier, snelheid en avontuur, dan kunt u de “donut ride” proberen waarbij u over de golven wordt geslingerd! U kunt ook kiezen voor de snelheid van een Jet-ski rit of de geweldige sensatie van parasailing.

Of, als je daar zin in heeft, doet u helemaal niets behalve achterover leunen op de comfortabele zonnekussens, genieten van de prachtige Canarische zon en ontspannen!

Gedurende je ervaring en tijd met ons aan boord, is er een keuze tussen Sangria, bier, frisdrank, sap of water beschikbaar en een heerlijke maaltijd.

Afrikat boot Gran Canaria 1

Wat is inbegrepen


Hotel ophalen en wegbrengen
All-inclusive bier, sangria, frisdrank, sap, koffie en water
Cruise van Puerto Base, Puerto Rico, en in de buurt van de kust naar de baai “El Perchel”
We care – herbruikbare souvenirbeker
Eten: kip met Italiaanse saus, Canarische aardappelen met mojo saus, 2 soorten salade en brood
Speedboottocht met kapitein
Zwem- en snorkelstop (momenteel worden alleen snorkelmaskers aangeboden)
Korting op watersporten (Jet ski, Parachute, donut)
Vervoer heen en terug (afhankelijk van het gebied – toeslag van 49 euro voor aangepast rolstoelvervoer)
Live muziek (alleen op vrijdag)
Rondvaart


Wat is niet inbegrepen


Aangepast rolstoelvervoer
Watersporten (Donutvaart, Jet-ski, Parasailing)
Extra eten en drinken
Fooien (optioneel)
Souvenirfoto (ter plaatse te koop)
Ophalen/afzetten hotel buiten opgegeven gebied

Parasailing afrikat


Neem zwemkleding, een handdoek, zonnebrandcrème, zonnebril, snorkeluitrusting, een hoed en een camera mee voor mooie foto’s!
Het is ook aan te raden extra geld of een kaart mee te nemen voor optionele watersporten en souvenirs aan boord.


Watersporten worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of mensen met rugklachten
De excursie omvat pick-ups van gecentraliseerde verzamelpunten in verschillende toeristische plaatsen in het zuiden van Gran Canaria: Bahía Feliz, San Agustín, Playa del Inglés, Maspalomas, Costa Meloneras, Taurito, Playa Del Cura en Arguineguín.

Neem contact op met de leverancier om uw hotel te bevestigen en het ophalen te regelen (u vindt de instructies in de voucher)
Talen van de bemanning: Spaans, Engels, Nederlands, Duits
Voor alle leeftijden geschikt

Boek gelijk je ticket

Bekijk de Supercat boot cruise hier >