auto-huren-gran-canaria

Auto huren Gran Canaria

autohuur Gran Canaria

Voordelig een auto huren op Gran Canaria

Met een huurauto van onze partner Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken.  Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. 

Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal.  Gaat er toch iets mis? Geen paniek.

Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten we niets weten.

Met een ijzersterke reserveringsafdeling vol autohuurexperts, onze daadkrachtige afdeling Customer Care en heldere informatie doen we er alles aan om je voor, tijdens en na je reis zo goed mogelijk te helpen. Want pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Bekijk onze heldere all-in tarieven Geen verrassingen, direct vakantie! 7 Dagen p/w Bereikbaar.

Autohuur. 24/7

> NL Noodnummer.

> Geen Eigen Risico.

> Geen Reserveringskosten.

Verzekeringen inclusief.

met of zonder creditcard

Auto huren zonder creditcard met het Geen waarborgpakket

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons Geen waarborgservicepakket!

Met het Geen waarborgpakket hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee.

Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk!  Klik hier om zonder creditcard te huren..

Luxe cabrio of een normale auto

Wil je een mooie of simpele auto huren op Gran Canaria of weet je het nog niet zeker?  Wij kunnen je aanraden om zeker een huurauto te nemen als je op Gran Canaria bent.

Gran Canaria heeft zo veel te bieden wat natuurschoon en leuke dorpjes betreft dat het eigenlijk jammer zou zijn om daar niet van gaan te genieten.

Met een huurauto kan je Gran Canaria op jouw eigen manier ervaren. Weliswaar zijn er excursies genoeg maar die bieden niet wat een tochtje met een huurauto je geeft. Klik hier voor alle huurmogelijkheden

Autohuur Gran Canaria let nog wel op het volgende:

Tijdens het besturen van een auto zijn slippers verboden om te dragen, bagage op de achterbank dient in de gordel te zitten.

En met je blote body de auto besturen kan je ook een hele hoge boete opleveren!

De wegen op Gran Canaria

De wegen op Gran Canaria zijn in prima staat net zoals in Nederland en ook dat is al een reden om een auto te huren. Blijf wel altijd op de verharde wegen want op de onverharde wegen ben je niet meer verzekerd en draai je zelf op voor alle kosten!  

Dit kan zeker hoog oplopen, denk bijvoorbeeld aan reparatie en sleep- of takelkosten.

Ga bij slecht weer zeker niet de bergen in! Vaak is het aan de lucht al te zien hoe het in de bergen is.  Ziet het er daar erg bewolkt uit, kies dan een andere dag om daar naar toe te gaan.

Het is aan te raden om je navigatie mee te nemen vanuit Nederland

autohuur Gran Canaria