gran-canaria-uitgaan

Lekker uit je dak gaan in Gran Canaria

Gran Canaria uitgaan

Het hele eiland heeft een enorm goed nachtleven, maar het ligt natuurlijk grotendeels wel aan de plaats waar je verblijft.

Uitgaan op Gran Canaria is echt wel genieten van een goed nachtleven, grootse feesten, met spectaculaire shows, en natuurlijk mooie discotheken en (nacht) clubs waar de hele wereld over praat.

Er zijn haast overal wel goede restaurants te vinden, vaak echter met een toch wel internationale keuken, alsof vakantiegangers graag het eten van thuis willen eten.

In sommige plaatsen wordt Spaans eten wat zeldzamer, en daarvoor kan je dan ook beter gaan eten bij kleinere eettentjes.

Playa del Ingles

Playa del Ingles is het grote toeristencentrum op het eiland, en het is dan ook niet gek dat hier het beste nachtleven te vinden is op het hele eiland, want Playa del Ingles komt eigenlijk pas ‘s nachts tot leven.

Langs het lange strand, staan diverse cafés, en verschillende discotheken, en dat is dus bij uitstek de plek om te gaan feesten.

Het nachtleven is hier voor zowel jongeren erg goed, als voor de wat oudere vakantieganger.

Ook kan je op Gran Canaria, veel Nederlandse uitgaansgelegenheden vinden, en natuurlijk ook Nederlandse restaurants, en zelfs hier en daar een Frietje van Pietje.

Tips:  in Playa del Ingles zijn de Heineken Club, de Volendammer, en Shooters, met een Hollandse sfeer die je moet meemaken.

Maar of je daarvoor naar dit Spaanse eiland komt, moet je natuurlijk zelf beslissen.

Typisch Spaanse bars en clubs zijn ook erg gezellig, maar veel internationaler.

Voor het echte gay vermaak moet je in de Yumbo zijn met vele bars en restaurants shows en cruising alles is er te vinden!

Hier vindt je echt wat je zoekt voor een avondje uit! klik hier voor bars in yumbo

Een aanrader is om te zitten op 1 van de terrassen gelegen onder in de yumbo,

je kan hier bekijken en bekeken worden of gewoon een lekkere koffie of cocktail drinken.

Las Palmas

Naast Playa del Ingles is natuurlijk ook het nachtleven in Las Palmas goed, en ook weer erg afwisselend, zowel in de buurt van de stranden, als in het centrum van de stad.

Misschien ietwat minder, maar zeker ook erg goed te noemen, is het nachtleven in bijvoorbeeld Puerto Rico. Ook hier veel cafés en diverse clubs.

Yumbo uitgaan zoeken