Gay Beach

HET Gay Beach op Gran Canaria – Tussen Playa del Ingles en Maspalomas …
Het populairste Gay Beach op Gran Canaria ligt bij Kiosk nr. 7.

Het homostrand in Maspalomas ligt aan de westkant van het belangrijkste strand van Maspalomas, dicht bij de duinen van Maspalomas. Het homostrand is een populaire plek voor LGBTQ + -reizigers en de lokale bevolking, en het staat bekend om zijn vriendelijke en gastvrije sfeer.

Homo gay strand kiosk 7 Maspalomas Playa del Ingles

Het strand wordt gemarkeerd door verschillende regenboogvlaggen, waardoor het gemakkelijk te herkennen is. Het is een breed zandstrand, met veel ruimte om een handdoek of strandstoel neer te leggen en te genieten van de zon. Het water is over het algemeen kalm en helder, waardoor het een geweldige plek is om te zwemmen en andere wateractiviteiten.

Eten en Drinken

Het strand wordt omgeven door diverse bars en restaurants aan het strand, waar een verscheidenheid aan eten en drinken wordt geserveerd. Bezoekers kunnen genieten van alles van verse zeevruchten tot cocktails terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Het homostrand van Maspalomas staat ook bekend om zijn levendige sociale scene, met veel mensen die nieuwe vrienden ontmoeten en genieten van het gezelschap van gelijkgestemde individuen. Het is niet ongewoon om groepen mensen beachvolleybal te zien spelen, drankjes te delen of gewoon in de zon te loungen.

Over het algemeen is het homostrand van Maspalomas een must-visit bestemming voor LGBTQ + -reizigers die Gran Canaria bezoeken. Het biedt een leuke en vriendelijke sfeer, een prachtig uitzicht en tal van mogelijkheden om te socialiseren en nieuwe mensen te ontmoeten.

Gay Beach Gran Canaria

Op het prachtige lange zandstrand tussen Playa del Ingles en Maspalomas. Ligt het strandgedeelte rond de kiosk met de nr. 7 er op (bij de punt)

Kiosk nummer 7 maspalomas Gran Canaria

HET Gay Beach van Gran Canaria – Dus als je iets hoort over de “Gay Beach”, het is dit deel van het strand waar je echt moet zijn…


Verfrissend bier, feest, snacks en altijd goed bezocht – de enige van de verschillende strandkiosken op het lange zandstrand.

Maar het enige en echte homostrandgedeelte is rond Kiosk Nr.7
Maar het is ook gemakkelijk te herkennen, omdat het grotendeels erg druk is…

Zon, Strand en Duinen

Kiosk nummer 7 maspalomas Gran Canaria strand gay

Ligstoelen en parasols zijn voordelig te huur ca. 5,-/6,- Anders is er ook genoeg zandstrand aan zee om te liggen, of loop naar de duinen om een plek te zoeken.

Enige minpuntje is meestal de harde wind, waardoor het in het zand soms wat ongemakkelijk wordt.  Het Gay Beach-strand is te voet bereikbaar vanaf de Faro (vuurtoren) van Maspalomas, langs de zee richting Playa del Ingles, aan de linkerkant. (in ongeveer 15 minuten)

Bekijk hier alle vakanties en hotels >


Lopen vanaf Playa del Ingles

Vanaf het Hotel Riu Palace Maspalomas loop je over en door de duinen van Maspalomas – Je moet wel het pad volgen dat is gemarkeerd met houten palen, en waar de meeste mensen lopen. Je passeert hier ook het bekende Cruise gebied voor als je nog een date zoekt voor op het strand…

Vanaf Maspalomas

Begin vanaf de vuurtoren te lopen langs het strand dan zie je vanzelf kiosk nummer 7 staan

Belangrijk – let op de vlag voor het baden:

  • groen: vertrouwd zwemmen 
  • geel: voorzichtigheid geboden
  • rood: zwemmen is verboden

Lekker genieten van het strand in Playa del Ingles en Maspalomas