Los Tilos


357,00

Los Tilos 357.00

Prijzen & Vertrekdata

Vakantie Gran Canaria naar: Los Tilos

Plaats: Playa del Inglés

Accommodatie: appartementen

Bekijk hier alle foto’s >>

Omschrijving: Appartementen Los Tilos is een simpel en schoon appartementencomplex in Playa del Inglés op de meest ideale locatie. Je loopt zó naar het strand en ook winkeltjes en restaurantjes vind je dichtbij.

Faciliteiten: Eenvoud met strand om de hoek

Cijfer:

Aantal sterren: 2

De gouden Dunas de Maspalomas aan de blauwe Atlantische Oceaan. De groene dennenbossen rond de vulkanische Roque Nublo. De roze flamingo’s in de lagune van La Chacra. En in de Canarische zon, die het hele jaar door schijnt, ziet alles er tijdens een vakantie op Gran Canaria nóg kleurrijker uit.

Een vakantie op Gran Canaria is altijd een goed idee. Dit populaire Canarische Eiland ligt namelijk in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko. Hierdoor ben je tijdens een vakantie op de Canarische Eilanden zowel in de zomer als de winter verzekerd van zon en aangename temperaturen. En dat is wel zo fijn, wanneer je vanuit een hotel in Playa del Inglés het brede, gelijknamige zandstrand opwandelt. Voor een duik in de helderblauwe Atlantische Oceaan. Of een flinke strandwandeling naar de nabijgelegen Dunas de Maspalomas. In deze golvende gouden duinen lijkt het net alsof je tijdens een vakantie in Spanje in de Sahara beland bent.

Bekijk alle vertrekdata en actuele prijs >>

 

 

 

Naam

Laagste prijs

Land

Regio

Plaats

Type

Extra

Sterren