App. Nido del Àguila


469,00

App. Nido del Àguila 469.00

prijzen & vertrekdata

Spanje / Gran Canaria / Puerto Rico

Vakantie Gran Canaria App. Nido del Àguila

Laagste prijs deal : 469.00

Verzorging: Logies

Omschrijving: Voor een heerlijke vakantie vlak bij het leuke dorpje Puerto Rico ben je bij Appartementen Nido del Àguila aan het juiste adres. Omdat het op een heuvel ligt, is het uitzicht vanaf het terras prachtig. Het is de ideale plek om vakantie te vieren met familie of vrienden want niemand komt hier iets te kort. Rondom het zwembad staan wuivende palmbomen en bedjes. Hier is het heerlijk om de dag door te brengen en te genieten van je welverdiende vakantie. Relaxen gaat dan ook vanzelf! De appartementen zijn netjes ingericht en bieden je veel comfort. In het restaurant worden er heerlijke maaltijden geserveerd en je hebt ook de mogelijkheid om deze van tevoren bij te reserveren. Dat is wel zo makkelijk. Geniet met volle teugen op dit prachtige eiland.

Klik hier voor alle foto´s

Extra: Totaal aantal kamers: 87

In het zuidelijkste gedeelte van de heerlijke vakantiebestemming Gran Canaria vindt u Puerto Rico. Deze zonnige badplaats is zeer aantrekkelijk wegens de vele mogelijkheden die zij te bieden heeft. Het zandstrand bevindt zich in een baai, waardoor het ideaal is voor het beoefenen van diverse watersporten.

Puerto Rico is niet alleen een gezellig dorpje met vele terrasjes en diverse winkelcentra, maar de badplaats staat ook beroemd om de vele zonne-uren en de hoge temperaturen. Vanuit Puerto Rico kunt u zowel met de auto als met een kleine veerboot een uitstapje maken naar de authentiek Canarische dorpjes Arguineguin en Puerto de Mogán. Of maakt u eens een heerlijke wandeling over de 3 kilometer lange wandelboulevard langs de kust en breng een bezoek aan Playa de Amadores met haar schitterend wit koraal zandstrand en diverse restaurantjes.

Deze reis wordt verzorgt door Sunweb vakanties

Sterren: 3

Vertrek: wekelijks vanaf Schiphol –  Rotterdam – Eindhoven

 

Klik hier voor alle actuele vertrekdata, lastminute en prijzen

 

Naam

vanaf

Regio

Plaats

Sterren

Verzorging

Extra