App. Canaima – adults only


424,00

App. Canaima – adults only 424.00

prijzen & vertrekdata

Spanje / Gran Canaria / Puerto Rico

Vakantie Gran Canaria App. Canaima – adults only

Laagste prijs deal : 424.00

Verzorging: Logies

Omschrijving: Appartementen Canaima zijn onlangs gerenoveerd en hebben alles in huis voor een onvergetelijke zonvakantie op Gran Canaria. De gunstige, rustige ligging in Puerto Rico bieden fantastische uitzichten over zee en de prachtige bergkliffen. De appartementen zelf zijn modern ingericht,waarbij je vanaf je een eigen terras heerlijk kunt genieten van het aangename klimaat.

Klik hier voor alle foto´s

Extra: Totaal aantal kamers: 64

In het zuidelijkste gedeelte van de heerlijke vakantiebestemming Gran Canaria vindt u Puerto Rico. Deze zonnige badplaats is zeer aantrekkelijk wegens de vele mogelijkheden die zij te bieden heeft. Het zandstrand bevindt zich in een baai, waardoor het ideaal is voor het beoefenen van diverse watersporten.

Puerto Rico is niet alleen een gezellig dorpje met vele terrasjes en diverse winkelcentra, maar de badplaats staat ook beroemd om de vele zonne-uren en de hoge temperaturen. Vanuit Puerto Rico kunt u zowel met de auto als met een kleine veerboot een uitstapje maken naar de authentiek Canarische dorpjes Arguineguin en Puerto de Mogán. Of maakt u eens een heerlijke wandeling over de 3 kilometer lange wandelboulevard langs de kust en breng een bezoek aan Playa de Amadores met haar schitterend wit koraal zandstrand en diverse restaurantjes.

Deze reis wordt verzorgt door Sunweb vakanties

Sterren: 3

Vertrek: wekelijks vanaf Schiphol –  Rotterdam – Eindhoven

 

Klik hier voor alle actuele vertrekdata, lastminute en prijzen

 

Naam

vanaf

Regio

Plaats

Sterren

Verzorging

Extra