Tickets

Excursies & Activiteiten Gran Canaria


Vind de beste dingen om te doen op Gran Canaria, en boek voordelig in de voorverkoop!


Weet u waarom ze Gran Canaria het “miniatuurcontinent” noemen? Dat komt omdat u hier elk landschap vindt dat u zich maar kunt voorstellen, van prachtige wilde stranden en zandduinen tot hoge bergtoppen en weelderige dennenbossen. Met het perfecte klimaat het hele jaar door, is het het hele jaar door de ideale vakantiebestemming. Kom en ervaar de beste dingen om te doen op Gran Canaria!

De Canarische Eilanden worden gekenmerkt door hun opvallende vulkanische landschappen, maar er is nog veel meer te ontdekken. Langs de kust van Gran Canaria vindt u stranden in alle variaties – goudkleurig zand, zwart zand, vulkanisch gesteente, wild of stedelijk. Er zijn vissersdorpjes vol traditie en cultuur, maar ook toeristische resorts en bruisende stadscentra.

Als u landinwaarts gaat, ontdekt u een bergachtig landschap met diepe valleien en landbouwgebieden. Boven dit alles troont Roque Nublo, een vulkanische monoliet die het beste natuurlijke uitkijkpunt biedt over het eiland. Het leven is rustig en vredig in de dorpen in het binnenland van Gran Canaria, een perfecte plek om tot rust te komen.

Als u toe bent aan wat avontuur, ga dan naar de kust voor spannende activiteiten in het water, zoals snorkelen en kajakken. Als u liever op het droge blijft, mag u de geweldige klimroutes op het eiland zeker niet missen. Waarom niet van beide genieten?

Wij hebben de beste tochten en activiteiten op Gran Canaria voor u verzameld, zodat u uw vakantie gemakkelijk kunt plannen. Vind de beste dingen om te doen! Boek vandaag nog online!

Check here the page to pay in Pounds >>