Gay-Pride-Maspalomas-Pride-Parade

Maspalomas pride

3 mei 2023 Door lastminute Uit

In de maand mei viert Maspalomas een van de meest bruisende en langverwachte evenementen op het eiland: Maspalomas Pride By Freedom.

Dit evenement, dat jaarlijks duizenden mensen van over de hele wereld trekt, is een kleurrijk en uitbundig feest ter ere van de LGBTQ+ gemeenschap.

Gedurende deze periode wordt Maspalomas omgetoverd tot een feestelijke en vrolijke plek waar mensen samenkomen om diversiteit, liefde en gelijkheid te vieren.

Bezoekers kunnen genieten van een scala aan activiteiten, zoals parades, optochten, live optredens, feesten en nog veel meer.

Pride

De Maspalomas Pride By Freedom is een belangrijk evenement voor de LGBTQ+ gemeenschap op Gran Canaria en draagt bij aan het vergroten van het bewustzijn en de acceptatie van de LGBTQ+ gemeenschap in de samenleving.

Het biedt ook een kans om mensen van verschillende achtergronden, culturen en geaardheden samen te brengen en te verbinden.

Als je van plan bent om Maspalomas te bezoeken tijdens deze periode, bereid je dan voor op een onvergetelijke ervaring vol kleur, muziek, dans en plezier.

Zorg ervoor dat je je accommodatie en vervoer van tevoren plant, aangezien dit een populaire tijd is om het eiland te bezoeken en de vraag naar deze diensten toeneemt.

Gay-Pride-Maspalomas-Pride-Parade

Zoek je nog excursies:

Nog een hotel Boeken?

Booking.com

Zoek je nog vliegtickets?

Om vliegtickets naar Gran Canaria te boeken tijdens de Maspalomas Pride By Freedom, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen.

Hoewel “Gaygrancanaria” zijn best doet om de beste deals te vinden. Is vliegen op minder populaire dagen en tijden altijd voordeliger.

Houd er rekening mee dat tijdens evenementen zoals de Maspalomas Pride By Freedom de vraag naar vluchten en accommodatie toeneemt, wat kan leiden tot hogere prijzen.

Het is aan te raden om je reis ruim van tevoren te plannen om de beste deals te vinden en teleurstelling te voorkomen.