Gran Canaria 2024

11 augustus 2023 Door lastminute Uit

Gran Canaria 2024 vakantie bestemming van het jaar!

Gran Canaria, en met name het zuidelijke Playa del Inglés, staat al jarenlang bekend als een populaire bestemming voor de LGBTQ+ gemeenschap.

Boek nu voor 2024

Bekijk hier alle gay friendly vakantie hotels op Gran Canaria

Geniet van een bruisend nachtleven

Het Yumbo Centrum is hier een uitstekend voorbeeld van. Het is een groot winkel- en uitgaanscentrum waar je een verscheidenheid aan winkels, restaurants, bars en clubs vindt die gericht zijn op of gastvrij zijn voor de LGBTQ+ gemeenschap.

In de avonduren transformeert het Yumbo Centrum in een bruisend nachtleven met drag shows, dansclubs en LGBTQ+ evenementen.

Gran-Canaria-yumbo-centrum-ingang

Tijdens speciale gelegenheden zoals de jaarlijkse Pride festiviteiten, wordt het centrum een centraal punt van vieringen met parades, optredens en feesten.

Gran Canaria 2024

Zien wij jou straks ook?

De beste vakantie deals voor het jaar 2024

Buiten het Yumbo Centrum biedt Gran Canaria nog veel meer voor bezoekers, waaronder prachtige stranden zoals het beroemde Maspalomas strand met zijn indrukwekkende duinen, tal van andere uitgaansgelegenheden en de rijke cultuur en geschiedenis van het eiland.

Of je nu komt voor het bruisende nachtleven, de prachtige stranden, of gewoon om te genieten van de zon en de gastvrije sfeer, Gran Canaria is een geweldige keuze voor zowel LGBTQ+ reizigers als anderen.

De beroemde duinen

De duinen van Maspalomas zijn een iconische attractie op Gran Canaria en een beschermd natuurreservaat sinds 1987. Ze liggen aan de zuidkust van het eiland, bij de badplaats Maspalomas, en bieden een uniek woestijnachtig landschap in de directe nabijheid van de Atlantische Oceaan.

Maspalomas-duinen